Wij zijn Houben

Bouwen is teamwork. En bij Houben doen we dat als een hechte familie.

En dat is ook niet verwonderlijk. Houben is sinds 1932 een familiebedrijf en als werknemer voel je dat.

Dat begint bij onze slogan: Bouwen, dat doe je met Houben
Ben je gefascineerd door de bouw en werk je prima samen in een team? Dan ben jij het talent dat we zoeken om onze organisatie te versterken. Want samen bouwen we verder aan het verhaal van Houben.

Met onze medewerkers werken we volgens dezelfde waarden: betrokkenheid, openheid, uitdaging, winst en respect. Hoe we dat samen waarmaken? Door elke dag opnieuw onze waarden naar buiten te brengen onder het motto: Ik bouw® bij Houben.

 

Graag werken = goed werken

We weten wat een stimulerende omgeving doet met onze medewerkers. Daarom zetten we ook gericht in op een motiverend personeelsbeleid. Bij Houben investeren we in onze medewerkers op vele vlakken:

  • Een correct loonbeleid is de basis.
  • Een goede begeleiding en omkadering, zodat je in je dagelijkse activiteiten op de juiste manier wordt aangestuurd.
  • Een gerichte opleidingscultuur, gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelingsplan. Opleidingen versterken je kennis en je waarde binnen het bedrijf.
  • De juiste sfeer: we investeren ook in het sociale aspect. Iedere jaar mag je rekenen op een aantal toffe initiatieven van en met je collega's: een nieuwjaarsreceptie, het inzetten van het zomerverlof, een familiedag of personeelsfeest, ...

Kortom.
Bouwen aan je toekomst, dat doe je bij Houben!