Onze waarden

  

Ik bouw® bij Houben: Niet zomaar een slogan!

We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers handelen volgens een gezamenlijk gedragen filosofie en bedrijfscultuur. Ons dagelijks denken en doen gebeurt allemaal vanuit onze basisprincipes: onze waarden!

Deze waarden zorgen voor een kader waardoor iedere medewerker weet hoe hij zich moeten gedragen binnen onze organisatie.

 • Betrokkenheid:
  De kracht van Houben bestaat uit ons allemaal: 'Wij zijn Houben' en hier gaan we elke dag voor. We vinden het belangrijk dat je je verbonden voelt met onze organisatie en het werk dat je doet. Je neemt als werknemer graag zelf verantwoordelijkheid, je straalt de waarden van Houben uit en je bent trots om bij ons te werken.
   
 • Openheid:
  Bij Houben hechten we veel belang aan open communicatie. Zo wordt er geluisterd naar de ideeën en bemerkingen van het personeel. Als werknemer word je ook op de hoogte gehouden van wat er leeft binnen de organisatie. Kortom, als er iets is, spreek er over !
   
 • Uitdaging:
  Bij Houben bieden we je uitdagende projecten in een motiverende werkomgeving. Dit bezorgt je als werknemer ook de nodige drive om iedere dag opnieuw met 'zin' aan de slag te gaan.
   
 • Winst:
  Houben vindt het heel belangrijk dat je ook groeit als persoon en dus 'persoonlijke winst' creëert. Een persoonlijke ontwikkelingsplan voor elke werknemer is ons doel.
   
 • Respect:
  Respect is en blijft de belangrijkste waarde bij Houben. Wat zijn we met betrokkenheid, openheid, uitdaging en winst als er geen respect is. We verwachten dat iedere medewerker op elk niveau respect toont: respect voor collega's, respect voor beslissingen, respect voor klanten en leveranciers, ...


We vinden het belangrijk dat iedere werknemer onze waarden kent en ze ook uitstraalt.