Onze mensen aan het woord

 

VIC
Senior Projectleider
22 jaar bij Houben 

"Als senior projectleider maak ik werf- en projectleiding wegwijs in het bouwproces. In de eerste plaats op technisch vlak: zowel op de werf, bij de analyse van het lastenboek en het beheren van de werfplanning. Dit koppelen we vervolgens aan de financiële en juridische aspecten van de werf. In de tweede plaats op menselijk vlak: je leert omgaan met het ontwerpteam en alle mensen op de werf. Ten slotte bewaken we ook het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn op de werf.”

 

Roel
Projectleider
8 jaar bij Houben 

"Je voelt dat Houben een echt familiebedrijf is. De betrokkenheid van de aandeelhouders is nog steeds heel groot. Als projectleider heb je een cruciale rol in het aansturen en begeleiden van je medewerkers. Ook vanuit de directie krijg je ondersteuning waar nodig. De grote zelfstandigheid die bij de job hoort, is een belangrijke meerwaarde."

 

JAN
Projectleider
4 jaar bij Houben 

"Bij Houben voel je dat er veel ervaring binnen het bedrijf is. Die kennis wordt ook doorgegeven met de nodige coaching en praktische tips. Je collega’s zijn altijd bereikbaar en dit helpt om je verantwoordelijkheid voor je job op te nemen. Al snel kreeg ik de nodige vrijheid en zelfstandigheid zodat ik mij als assistent projectleider kon ontwikkelen."