Werk bij Houben

Word jij onze nieuwe collega?

Houben nv is een Limburgs Klasse 8D aannemersbedrijf. Al meer dan 85 jaar realiseren we op een degelijke manier oplossingen voor overheid en professionele bouwheren.

Als familiebedrijf bieden we met al onze medewerkers continu toegevoegde waarde aan onze bouwpartners. Hiervoor anticiperen we voortdurend op de evoluerende vragen van de markt en zijn we steeds voorlopers op vlak van innovatie en nieuwe technieken.

Onze organisatie

Onze organisatie heeft een zeer vlakke opbouw, waarin direct en open gecommuniceerd wordt.  We willen onze medewerkers een prettige, enthousiaste werkomgeving bieden waarin ieder zich verder kan ontwikkelen.  Onze projecten worden steeds in projectteams behandeld, waar iedereen een gelijkwaardige, persoonlijke inbreng heeft.

Mogelijkheden & verloning

Als medewerker krijg je in grote mate zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je job. Je mag rekenen op uitstekende legale en extralegale arbeidsvoorwaarden. Bovendien besteden we bij Houben veel aandacht aan opleidingen en wordt er gewerkt aan een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Personeelsbeleid bij Houben wordt ondersteund door ESF:

 Van 'Werkbijhouben.be' tot 'Wij zijn Houben'.
 Houben werkt gericht aan de verdere uitbouw van het personeelsbeleid. 

 Dit wordt ondersteund door het ESF-Agentschap, meer bepaald het programma 'Mensgericht Ondernemen'.