Politiekantoor Mol op de cover van Limburg Bouwt

Bouwen aan architecturale parels. Dat is zowat het mooiste dat je als bouwbedrijf kan wensen. En dat is ook het vaktijdschrift Limburg Bouwt niet ontgaan. In het meest recente herstnummer (Editie 49) staat het Politiekantoor Mol op de cover.

Eind september 2017 verhuisden de politiezones Balen - Dessel - Mol naar een gloednieuw gebouw aan de Guido Gezellestraat in Mol. Het gebouw (naar een ontwerp van Lava Architecten) is een echte landmark. Wat meteen opvalt zijn de vinnen aan het gebouw die zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde terug te vinden zijn. Voor Houben was dit een bijzonder technisch uitdagend project. We zijn dan ook bijzonder trots op het artikel dat is verschenen in Limburg Bouwt.

Het artikel kan u hieronder bekijken. Onderaan deze pagina zijn nog extra foto's te bezichtigen die Studio Claerhout nam in opdracht van de Belgische Baksteenfederatie.

Terug naar overzicht